Hockeytur til Stavanger

Fredag 22. november reiser senior og juniorlagene fra HockeyWest til oljenes by, Stavanger for å kjempe om heder og ære i en nervepirrende og prestigefyllt hockeykamp. Oppmøte finner sted på Straumeparken kl 13:30 presis, hvor vi fordeler oss i busser og biler. Avreisen er kl 14:00. 


Kampen mot Stavanger starter kl 21:00, som betyr at det viktig at alle møter opp presis kl 13:30 for avreise. Vi avrunder fredagen med et fellesmåltid sammen med guttene fra Stavanger. Vi er så heldige å får overnatte i de forskjellige hjemmene, slik at vi slipper å tilbringe natten i soveposer og på liggunderlag. Hjemreisen til Bergen starter allerede kl 07:00 neste morgen, og ender i Bergen ca kl 12:00. 

Det er viktig at alle de som har tenkt å delta på turen melder ifra, dersom de ikke har gjort det allerede, innen påmeldingsfristen 17 november. Turen vil koste 450 kr inkl bensin tur/retur, kost og losji. Det kan også være lurt å ta med seg lommepenger til bilturene.

Vi gleder oss til en engasjerende og actionfylt tur. Har du noen spørsmål angående turen kan du kontakte Sebastian eller Sondre.

 

Mvh HockeyWest